30 mars 2020

Vi har fortfarande möjlighet att hjälpa dig med dina juridiska dokument

I spåren av Coronapandemin har efterfrågan på tider för att skriva testamenten och andra juridiska dokument ökat de senaste veckorna. Vi gör allt vi kan för att finnas till hands och ge dig den bästa och snabbaste servicen.

Vi vill att du ska känna dig trygg i alla möten med oss. Därför erbjuder vi olika möjligheter till möten med våra jurister. Våra kontor är öppna för besök, och vi kan ordna möten på videolänk eller på telefon. Boka som vanligt via hemsidan, eller kontakta oss på telefon, så hittar vi den bästa lösningen för dig. Som tidigare gäller ömsesidigt ansvar för att förhindra smittspridning. Våra medarbetare stannar hemma om de är sjuka. Om du har symptom råder vi dig att välja ett video- eller telefonmöte.
Vi uppmuntrar dig som uppdragsgivare att lämna in material så tidigt som möjligt, för att vi ska kunna planera och hjälpa dig på bästa sätt.

Vi är till för dig. Har du frågor eller funderingar, välkommen att kontakta oss på telefon eller via e-post.
Vill du själv söka information om Corona/Covid-19, se folkhalsomyndigheten.se samt krisinformation.se. Du kan också ringa telefon 113 13.